لزوم ارتقاء سطح خدمات درمانی به جامعه شاهد و ایثارگر

سرپرست اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: با توجه به وضعیت جانبازان خصوصا جانبازان اعصاب و روان تاکید رئیس بنیاد شهید کشور ارتقاء سطح خدمات درمانی به جامعه هدف است

حجت‌الاسلام قدرت‌الله خرم‌روز در دیدار با  سرپرست اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: فلسفه تشکیل بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمت به جامعه ایثارگر است و هدف امام(ره) از آن سالی که بنیاد را تشکیل دادند سهولت در خدمات بهداشتی، فرهنگی و  رفاهی و سایر امور مرتبط با کسانی است که از جنگ آسیب دیدند را حل و فصل کنند.
 
وی با اشاره به موسسه متد گفت: کسانی که این موسسه را تشکیل و شکل دادند قصد خدمات خیرخواهانه را داشتند، که انتظار داریم خدمات شرکت متد رضایت‌مندی جامعه شاهد و ایثارگر را به همراه داشته باشد.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: شرکت متد از مواردی که عایدش می‌شود برای رفع مشکلات بیمارستان سلمان و‌ درمانگاه شهید مصطفی خمینی یاسوج هزینه کند.
 
 
وی خطاب به سرپرست اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: بنیاد شهید کشور استان کهگیلویه و بویراحمد را به مانند زمان جنگ ببیند، دوران جنگ علی‌رغم اینکه ۳۰۰ هزار جمعیت داشتیم اما ۴۳ هزار رزمنده یعنی ۲۲ درصد مردم استان عازم جنگ شدند و چندین کیلومتر دورتر از استان از میهن دفاع کردند.
 
 مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد به رشادت‌های رزمندگان استان اشاره و عنوان کرد: دو سال پیش شهید جاودانیان در ارتفاعات جاسوسان در شمال غرب ارومیه براثر سرما به شهادت رسید، وقتی مردمی داریم که اینگونه از کشور و نظام دفاع می‌کنند انتظار داریم در بحث اعتبارات  و نیروی انسانی و عدالت در توزیع اعتبارات به خوبی دیده شویم تا از مشکلات جامعه شاهد و ایثارگر کاسته شود.
 
حجت‌الاسلام خرم‌روز بیان کرد: مردم استان علی‌رغم اینکه در زمینه معیشت، اشتغال و رفاهی بیشترین مشکل را دارند، اما قدرشناس و همواره در کنار نظام هستند و بیشترین حضور را در تمام عرصه‌های انقلاب داشتند.
 
سرپرست اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هم با بیان اینکه سال ۹۵ با هدف ارتقای سطح خدمات بیمارستان ها به شرکت متد واگذار شدند، گفت: در گذشته بیمارستان‌ها دست استان‌ها بودند کارکرد و عملکردشان بهینه‌تر و مطلوب‌‌تر بود و مدیرکل استان اختیارات را بر عهده داشت.
 
جلال سیانی به برنامه‌های بنیاد شهید کشور در سال ۱۴۰۴ اشاره و عنوان کرد: جانبازان اعصاب و‌ روان به دلیل شرایطی که دارند مظلوم و محجور هستند و باید خدمات درمانی دریافت کنند که تاکید رئیس بنیاد شهید بر ارتقای سطح خدمات است که رویکرد درست، دقیق و علمی داشته باشد.
 
 
وی با بیان اینکه سرانه بیمه دی را تا پایان قرارداد پرداخت کردیم و هیچ بدهی به این بیمه نداریم، افزود: متاسفانه بیمه دی معوقات و تاخیر در پرداخت به مراجع درمانی دارد که ممکن است برای بیمارستان‌ها،  مراجع درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد نارضایتی ایجاد کند، ضمن اینکه قرارداد جدید با بیمه دی در حال انجام است.
 
 سرپرست اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در خصوص امداد آمبولانس کوثر گفت: کمبود آمبولانس در سطح کشور مشهود است، امداد آمبولانس کوثر هم برای هر استان یک یا دو آمبولانس در نظر داشته باشد که پاسخ‌گوی نیاز استان‌ها نیست.
 
این مسئول عنوان کرد: سن ایثارگران بالا رفته و همه در دوره سالمندی بوده و زمین گیر شدند و‌ بیماری‌های زیادی به سراغ آنها آمده که پیر شدند ایثارگران یک تهدید بزرگی برای بنیاد به شمار می‌رود که رویکرد بنیاد شهید ارتقاء قرارداد‌های بیمارستان‌های توانبخشی است لذا نیازهای و‌ موارد  استان‌ها به ما اعلام شود.
 
 سیانی با بیان اینکه سال گذشته رقمی بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد تومان کل اعتبار سرانه بیمه دی بود، گفت:برای امسال ۲۶ هزار میلیارد پیش‌بینی شده است که تامین این منابع از سمت دولت بسیار سنگین و به نوعی طاقت فرسا است لذا باید خدمات خوب و مطلوبی ارائه شود 
 
وی با بیان اینکه در هر شهرستان یک بیمارستان و داروخانه طرف قرار داد بیمه دی باشند، افزود: تعامل بنیاد شهید و‌ امور ایثارگران با بیمارستان سلمان یاسوج منجر به بهبود خدمات‌دهی به جامعه هدف در استان شود.
 
همچنین معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید استان با اشاره به احصا مشکلات این بیمارستان گفت: ژنراتور مهمترین مطالبه بیمارستان اعصاب و روان سلمان است.
 
 

 

هرمز پور خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما این است که براساس رسالت بیمارستان بهترین خدمات را به جامعه هدف ارائه دهیم.

ارسال نظرات

;