شگفتانه نیروی دریایی به مناسبت روز ملی خلیج فارس

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در مراسمی به مناسبت روز ملی خلیج فارس، گفت: شناور موشک‌اندازی ساخته‌ایم که ۱۱۶ نات سرعت (معادل زمینی ۲۱۵ کیلومتر بر ساعت) دارد که تمام آزمون‌های فنی و تخصصی را انجام داده است.

 به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران، دریادار علیرضا تنگسیری روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: در نیروی دریایی سپاه شناور، موشک، پهپاد و زیرسطحی را خودمان می‌سازیم.

وی اظهار کرد: برای اینکه امنیت خلیج فارس را تامین کنیم، شب و روز تلاش خواهیم کرد.

 


فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به توانمندی‌های این نیرو خاطر نشان کرد: قبل از انقلاب در آن زمان حتی ما نمی‌توانستیم یک قایق لاور کوچک ماهیگیری بسازیم و شرکت آمریکایی برای ما می‌ساخت، اما اکنون شناور شهید سلیمانی با پیشرفته‌ترین تکنولوژی را ساخته‌ایم.

دریادار تنگسیری ادامه داد: شناور شهید سلیمانی پنج هزار مایل دریایی بدون توقف می‌تواند در اقیانوس‌ها دریانوردی کند.


دهم اردیبهشت سالروز بیرون راندن و اخراج استکبار جهانی به سرکردگی پرتغالی‌ها از جزایر دریای پارس توسط سرداران ایرانی است که به عنوان روز ملی خلیج فارس نام‌گذاری شده است.

ارسال نظرات

;