با روی کار آمدن دولت سیزدهم و انتصاب قاضی زاده هاشمی به ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، در حالی قیطاسی سرپرست بانک دی شد که سه سال سرپرست ماند و هرگز موفق به کسب تاییدیه های لازم و عنوان مدیری عاملی نشد.
قاضی زاده با طناب پوسیده قیطاسی در روزهای نخست تصدیش بر بنیادشهید و امور ایثارگران به ته چاه افکنده شد و بجای پرداختن به مسائل مهم خدمت رسانی به جامعه هدف؛ دروغ بزرگ اختلاس ۵هزار میلیاردی در بانک دی و توابع آن را مطرح کرد تا خوراک خوبی برای رسانه های معاند فراهم آورد و از بانک دی یک ویرانه غیر قابل اعتماد بسازد.
دروغی آشکار که هرگز اثبات نشد و افراد بی گناه را که جرمشان هرگز ثابت نشد بر سر زبان ها انداخت و تنها در یک فقره ۲۰۰ میلیون تومان جابجایی بدون مجوزهای رایج به اثبات رسید که نه اختلاس بود و نه عدد قابل توجه و ضمنا در صندوق نهاد مربوطه بود!
قاضی زاده با معرفی قیطاسی به آبروی خدمت رسانی و حرفه ای خود نیز خساراتی وارد کرد که در این مقال نمی گنجد اما تخلفات متعدد وی در این انتصاب و تخلفات بسیار بانک دی در دوره قیطاسی و ابهامات موارد مطروحه همچنان مورد سوال جامعه هدف است.
فروریختن سهام بانک دی تنها گوشه ای از خسارات وارده بر جامعه ایثارگری کشور است که علیرغم بیان طرح شکایت، هیچ جبرانی برای آن در نظر گرفته نشد.
تخلف در دل تخلف و نپرداختن به اصل موضوع نهاد مالی مربوطه مواردی است که خوب بود قاضی زاده و قیطاسی پاسخگوی آنها می بودند.
حميد
آقاي قاضي زاده خودش اعتقادي به خدمت رساني به جامعه ايثارگران نداشت .... را با اين حجم تخلف آشكارا در بانك دي آورد بخاطر اينكه تامين كننده مالي و پشتوانه مالي حزبش باشد و تامين بودجه براي ستاد انتخاباتي چهارساله آينده باشد دغدغه قاضي زاده بيشتر براي كسب اعتبار مالي بود نه خانواده شهدا كما اينكه از همين آدمها براي تصدي سازمان اقتصادي كوثر و گروه شاهد و بيمه دي و غيره..استفاده كرد
ارسال شده در : 28 مرداد 1403 ساعت 20:19