مدعیان اصلاح سه روزه بورس چه بلایی سر بانک دی آوردند؟!

آن مسئول بنیاد شهید که مدعی بود اوضاع بورس را سه روزه درست می‌کند حالا در دوره مدیریتی غلط و پر انتقاد ایشان ، بانک دی از فرابورس خارج می‌شود!

یکی از کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری مدعی شده بود سه روزه مشکل بورس را حل خواهد کرد!

اکنون در دوره مدیریتی ایشان بلایی بر سر دارایی های خانواده ایثارگری کشور آمده که تنها بانک بنیادشهید و امور ایثارگران با سوءتدبیر، از فرابورس عملا اخراج شده است.

 

بانک دی از ۱ مرداد ماه سال جاری به دو دلیل زیر مشمول فرآیند تعلیق شده بود:

 

۱. مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت به مدت ۴ سال مالی متناوب طی ۵ سال گذشته

 

۲. عدم رعایت الزامات دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان

 

 

 

 لغو پذیرش اوراق بهادار به استناد ماده 42 دستورالعمل پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار در فرابورس ایران به علت شمول ماده 141 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت(عدم خروج از شمول ماده 141 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت طی مهلت مقرر توسط هیئت پذیرش) ، ناشر از فهرست اوراق بهادار پذیرفته شده در فرابورس ایران برای بانک دی لغو شده است.

پیش از این در متن اطلاعیه بورس برای بانک دی آمده بود:

 

به اطلاع می‌رساند با توجه به عدم رعایت مفاد ماده ۳۹ دستورالعمل پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار در فرابورس ایران، عدم رعایت الزامات ماده ۴۲ دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار، فرابورس ایران اقدام به تعلیق نماد معاملاتی ناشر نموده است. بدیهی است بازگشایی نماد معاملاتی ناشر منوط به رعایت الزامات ماده ۴۲ دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار، می‌باشد.

 

 

نماد دی که در تاریخ ۱ آبان ماه سال جاری به حالت تعلیق درآمده و معاملات آن متوقف شده بود در روز ۸ آذر ماه ۱۴۰۲ با اطلاعیه لغو پذیرش بر روی کدال قرار گرفت.

در این نماد آمده بود:

 

به استناد ماده ۴۲ دستورالعمل پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار در فرابورس ایران به استحضار می‌رساند به علت شمول ماده ۱۴۱ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت (عدم خروج از شمول ماده ۱۴۱ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت طی مهلت مقرر توسط هیئت پذیرش)، پذیرش اوراق بهادار ناشر از فهرست اوراق بهادار پذیرفته شده در فرابورس ایران لغو گردید.  

 

گفتنی است معاملات بانک دی در بازار دوم فرابورس تا قبل از لغو پذیرش انجام می شد اما اکنون با لغو پذیرش، احتمالا بانک دی به بازار پایه منتقل شود و باید دید که این نماد در کدام بازار پایه بازگشایی خواهد شد که البته احتمال بازگشایی آن با توجه به نمونه غمارگ، بعید به نظر می رسد.

 

پایگاه اطلاع رسانی شهیدنیوز آمادگی دارد عملکرد بانک دی و برنامه های ایشان را در خصوص بازگشایی برای روشن شدن اذهان عمومی و جامعه ایثارگری منتشر نماید.

امین

وقتی بجای فردی مدیر و مدبر از احمق‌ها و کوتوله‌های سیاسی وابسته به جبهه‌ای خاص دستوری استفاده شود، نتیجه‌اش می‌شود همین. جای تعجب هم ندارد. مقصر منصوب کننده ایشان یعنی کسی است که عنوان رئیس‌جمهور را یدک می‌کشد. وقتی که بابت انتخاباتش به این فرد بدهکار شد، لذا برای تسویه بدهی‌اش، پدر جامعه ایثارگری را درآورد. الآن هم کار بر همین پاشنه خواهد چرخید، این فرد غیر مدیر خواهد ماند و پر رو تر از این حرفهاست! و رئیسی هم خواهد آمد محکم، فوری و انقلابی دستور می‌دهد رسیدگی شود و ... مثل هزاران دستوری که داده و همه کشک. بی‌لیاقتی به ذاته قابلیت انسجام را ندارد و برای اولین بار در دولت فعلی منسجم شد.

ارسال شده در : 10 آذر 1402 ساعت 16:50


محمدی

با سلام و خداقوت به جوانان جسور و انقلابی شهید خبر یکی از ادعاهای اصلی مبارزه با فساد اقای قاضی زاده در دوران پروپاگاندای ورود به عرصه اجرایی در بنیاد شهید ، حمله به سازمان اقتصادی کوثر بود اما پر واضح بود ایشان متاثر از عده ای از داماد های اقتصادی-امنیتی حاضر در کوثر بودند که تلاش بر حاشیه رانده زحمات 12 ساله ایثارگران شاغل در کوثر میبود با تحولات، همان داماد ها بر کوثر جلوس کردن ، اما به واسطه حضور فردی کم تجریه و جاهل به امور سازمان موثر و عریض و طویل کوثر این مجموعه مهم روز به روز به ورطه نابودی کشیده شد شنیده ایم که طی روز های اتی کوثر به بنیاد مستضعفان واگذار می گردد ، دقیقا 14 سال پیش هم قرار بود به ثمن بخس ، به ستاد اجرایی فرمان امام ره واگذار گردد اما ان کجا و این کجا ، امروز کارکنان کوثر با خبر واگذاری جشن گرفته اند ، بلکه از دست این قوم نا اگاه و خود دانا پندار خلاص شوند، بلکه شاهد نابودی کامل مجموعه نباشند اما 14 سال پیش کوثر زنده شد و با بکارگیری فرزندان معزز شهدا و ایثاگران انقلابی احیا شد و دو دستی تقدیمی افرادی پر ادعا و ناکارآمد شد که جز فروش دارایی و املاک که 4 دهه سرمایه اقتصادی این سازمان می باشد روش دیگیری برای اداره مجموعه بلد نیستند اقایان مدعی اقتصاد رهنما بودند درصورتی که کارشون فروش اراضی و باغات و املاک است ، این روش بیشتر شبیه دلال ها و مشاوران املاکی است ، از سامانه امصاک شان هم تغییرات سه ماهه مدیران است ، ابزی اکسیر و دامداری ها و گلخانه ها را در اقصی نقاط کشور تعطیل کردند که با فروش دارایی پز سود دهی بدهند امروز حتی نم یتوانند ده درصد دارایی هایی که به ثمن بخس فروختند را مجددا ابتیا کنند این هم خروجی اقتصاد رهنما از سامانه جامع مدیریتی اجداد زربال چه خبر شنیده ایم سامانه با ان هزینه هنگفت و حضور تیم رییس ناکاربلد و ناپخته کوثر ، تعطیل شده و برگشته اند به همان سیستم های راهکاران دو سال پیش اقایان بدانند حضور قاضی زاده در بنیاد شهید و عوامل کاسب اش در زیر مجموعه های جز خسارت محض عایدی برای مملکت و انقلاب و جامعه هدف کوثر نداشته است تا حرفی هم زده می شود سری با رفتار پوپولیستی همه را به چندر قاز پول پاشی و سرکشی به چند خانواده ایثار گر حواله می دهند درصورتی که این رفتار ها صرفا پوپولیستی و گذراست و تاثیری بر جامعه بزرگ ایثارگری ندارد درد و دل بسیار است اما خب چون هر چه بگوییم تف سربالاست سر در گریبان فرو برده ایم

ارسال شده در : 11 آذر 1402 ساعت 00:19


جبار

چنبره بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد بر پست های کلیدی بنیاد شهید از زمان روی کار آمدن امیرحسین قاضی زاده در بنیاد شهید و امور ایثارگران اعضای ستاد انتخاباتی او در این بنیاد مسئولیتهای کلیدی را عهده دار شدند. افرادی که معاونت ها و ادارات کل این مسئولیت ها را عهده دار شدند افرادی بودند که در ستاد او دارای موقعیت بودند. اتفاق عجیب اما انتصاب افرادی در پستهای مهم است که بی توجه به سابقه و تجربه انجام گرفته است و همه آنها از اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد هستند. سهیل کیارش که در بنیاد جایگاه قائم مقامی رییس را تصاحب کرده با اینکه هیچ گونه رابطه استخدامی در دولت ندارد در همه امور به ویژه در عزل و نصب های سازمان دخالت می کند. محمد آقایی زاده که به عنوان نیروی شرکتی در بنیاد مشغول به کار شده مدتی عنوان مدیرکلی و بعد از آن عنوان معاونت اداره کل ترویج فرهنگ ایثار را دارد که اتفاقی غیر قانونی است. همچنین اخیرا امید چوپانکاره که عضو بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد بوده است نیز به سمت مدیرکل امور مجلس و دولت بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شده است. این انتصابات بدون توجه به رابطه استخدامی با دولت صورت گرفته و متاسفانه در بدنه کارشناسی بنیاد اختلال و بی انگیزگی ایجاد کرده است. گفتنی است این افراد که در این پستها منصوب شده اند در ستاد اربعین که توسط قاضی زاده تشکیل شد نیز مسئولیتهایی را عهده دار شدند و بودجه چند میلیاردی برای ستاد اربعین هزینه کردند که رقم قایل توجهی از این مبالغ را بانک دی تامین کرده است. متاسفانه حوزه نمایندگی ولی فقیه هیچ گونه نظارتی بر این گونه اعمال و رفتار ندارد و لازم است این نهاد که نقش نظارتی دارد گزارشی از امیرحسین قاضی زاده درباره این تصمیمات بخواهد.

ارسال شده در : 12 آذر 1402 ساعت 11:58


ارسال نظرات

;