شهیدخبر/شهیدنیوز: عباسعلی رضایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران روز دوشنبه هجدهم دی ماه در شهرستان ساری پس از دیدار با آزاده جانباز «فرزاد بهاری»، گفت: آزادگان نماد استقامت هستند که در اسارت صلابت و استواری خود را به اثبات رساندند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه آزادگان با تحمل سختی ها و مرارت ها، دوران اسارت را با سربلندی پشت سر گذاشتند، اظهار داشت: امروز همه باید قدردان فداکاری آزادگان و ایثارگران عزیز در همه زمینه ها باشیم.
رضایی افزود: امنیت و آرامشی که امروز در جامعه برخوردار هستیم از برکت خون شهدا و همت والای ایثارگران است.
وی تصریح کرد: مسئولین دیدار و تکریم از ایثارگران را جدی بگیرند و به صحبت های آنان خوب گوش داده و به حل مشکلات این عزیزان بپردازند./ایثار
|